WFT sarjakakkosena Ilves-Kissojen kimppuun

Futsalkausi on päässyt WFT:n osalta jo hyvään vauhtiin, kun joukkue on ehtinyt pelaamaan kolmen muun joukkueen tavoin neljä ottelua. Saldona otteluista on kaksi tasapeliä ja kaksi voittoa!

Sarja on käynnistynyt koskilaisten osalta varsin maalirikkaasti, sillä joukkue on sarjan kärkeä niin tehtyjen, kuin päästettyjenkin maalien osalta. Tosin tehtyjä on tällä hetkellä selvästi enemmän (27-18). Lisäksi viime ottelu antoi lupauksia puolustuspelinkin sujuvuudesta, sillä joukkue kävi hakemassa historiallisen vierasvoiton Vehmaisten Urheilijoista maalein 3-6(1-2). 

Kotona jälleen lauantaina

Lauantaina 17.11. on edessä paluu kotiparketille, kun WFT isännöi Ilves-Kissoja liikuntahallissa. Tamperelaisten kausi on lähtenyt käyntiin heikommin, sillä joukkueella on kasassa kolmesta ottelustaan vain yksi voitto.

Varaa löysäilyyn ei kuitenkaan ole, sillä sarjan jokainen joukkue on kohdattava, ennen kuin voi tehdä johtopäätöksiä keskinäisistä voimasuhteista.

Pelaajatilanne lauantaille ei ole paras mahdollinen, mutta kotijoukkueen laaja pelaajarinki mahdollistaa sen, että Antti Kyttälä ja Joni Kopra voivat lähteä pelureineen luottavaisin mielin tulevaan kamppailuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *