Futsalkakkonen päätökseen

WFT päätti voitokkaan kautensa mollivoittoisesti, kun Ylöjärven Ilves oli parempi maalein 10-1. Selvää syytä romahdukseen ei löydy, mutta niin vain tämä niukasti putoamisen välttänyt ylöjärveläisnippu pyyhki sarjan voittaneella koskilaisjoukkueella lattiaa.

Pieni tahra muutoin nappiin menneessä kaudessa ei koskilaisten hymyä hyydyttänyt. Läpi kauden hymy oli herkässä ja pelurit nauttivat pelaamisestaan, mikä sitten näkyikin tulostaululla. Näin jälkikäteen voidaankin todeta kauden olleen yksi parhaimmista II-divisioonakausista koko historian aikana.

Karsinnoissa vastaan AU

Seuraavaksi edessä on karsinta noususta ykköseen, missä WFT saa vastaansa Länsi-Suomen kakkosen voittajan. Siellä jännitys säilyi loppuun asti, kun Alastaron Urheilijat vasta viimeisellä kierroksella varmstivat piikkipaikan vain pisteen erolla KF Kosovaan.

Karsintaottelu pelataan yksiosaisena AU:n kotikentällä Alastarossa sunnuntaina 24.3.2019 kello16.00. Ottelun voittaja nappaa paikan ykköseen kaudelle 2019-2020.

Kauden 2018-2019 palkitut
Jussin pysti: Arto Haikonen
Tulokas: Mikkis Latosaari
Valmentajan pysti: Jere Kivinen
Tehokas: Ville Kauppinen
Helmi: Ville Kauppinen
MVP: Joona Heritty

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *