JKP Helmi cup mestariksi

16. Helmi cup pelattiin tänään tuttuun tapaan ja hyväksi havaitulla kaavalla Valkeakosken liikuntahallilla. 8 tunnin ja 18 ottelun päätteeksi kruunattiin uudeksi mestariksi Jaakko Juutin kipparoima JKP, joka kaatoi finaalissa Kotiviinin maalein 4-3.

Tämän vuoden Helmi cup oli yksi koko historian tasaisimmista ja tasokkaimmista. Tämä siitäkin huolimatta, että jouduimme viime tingassa tulleen peruutuksen johdosta keräämään täydennysjoukkueen A-lohkoon.

Himmeimmän pokaalin nappasi tänä vuonna ViPu, joka kaatoi pronssiottelussa Oral-B Swagin selvin luvuin 7-1. Turnauksen pistepörssin voitti Jaakko Juuti 7 maalilla ja 3 syötällä. Kaikkien otteluiden tulokset ja koko pistepörssi löytyy Helmi cupin sivuilta.

Mestarit vuosimallia 2019: JKP
Hopeisestakin pytystä Kotiviini maistuu paremmalta.
Pronssi on voitettu pytty ja sen vei tänä vuonna ViPu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *