Uusi kausi edessä

Kesän voidaan todeta olevan muisto vain ja näin jalkapallokauden päätyttyä, on aika siirtää katseeet lämpimiin sisähalleihin. Futsalin pääsarjat on jo käynnistyneet ja loputkin ovatkin aivan ”kulman takana” odottamassa vauhtiin pääsyä.

WFT:n viime kausihan sujui valmennuskolmikkomme Antti Kyttälän, Joni Kopran ja Veli Helpiön  johdolla mainiosti päättyen lopulta sarjan voittoon. Miksi siis muuttamaan toimivaa tiimiä, joten jatkamme samoin valmennuksellisin ”eväin”.

Sarjataso tälläkin kaudella tulee olemaan II-divisioona, minne joukkue jäi, hävittyään karsintaottelun ykköseen. Viime kauden menestys kuitenkin näkyi, sillä tälle kaudelle Joona Heritty ja Ville Kauppinen siirtyivät pelaamaan futsalliigaa MadMaxin riveissä.

Maxeilla on kuitenkin laaja rinki tälle kaudelle käytettävissä, joten uskomme, että monivuotinen farmiyhteistyö tuo mukanaan liikennettä myös meidän suuntaamme tarvittaessa.

Muutoin joukkueen runko on pysynyt samana ja alkusyksyn treeneissä on nähty myös muutamia uusia kasvoja mukana, joten odotettavissa on myös tälle kaudelle iskukykyinen joukkue.

Sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 26.10. vierasottelulla ACE:a vastaan ja ensimmäisen kerran kotikentällä taistellaan lauantaina 2.11., jolloin vastaan asettuu NoPS. Koko otteluohjelman voit nähdä täältä http://www.wft.fi/futsal/ottelut-2018-2019/

WFT pelasi harjoitusottelun lauantaina 12.10. VehU:ta vastaan, mistä tuloksena ruma 0-9 -tappio. Syytä synkkyyteen ei kuitenkaan ole, sillä viime kauden kenraali sujui yhtä mollivoittoisesti ja mites lopulta kävikään 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *