Korvaset kaatoivat kotijoukkueen

Futsalkauden 2019-2020 Länsi-Suomen II-divisioona pyörähti käyntiin myös Valkeakosken liikuntahallissa, kun Nokian Palloseura saapui vieraaksi pyhäinpäivän myöhäisillan otteluun. Pitkään tasaisena pysynyt ottelu kääntyi lopulta vieraille 4-6(2-2), joiden kaikista kuudesta osumasta vastasivat Korvaset Lasse ja Ilkka.

Ottelusta suurin osa mentiin tasatahtia joukkueiden vuorotellen ollessa maalin johtoasemassa. Ajassa 31.37 NoPS siirtyi kuitenkin 4-5 -johtoon ja kaunisteli voittolukemat pari minuuttia myöhemmin 4-6.

Koskilaisten maaleista Joni Niskavaara vastasi kahdesti ja Tomi Nurminen, sekä Niko Uusikartano molemmat kertaalleen. Maininnan ansaitsee myös Jere Blom, joka syötti kotijoukkueen osumista kolme.

WFT:n pelit jatkuvat jälleen ensi viikonloppuna, kun joukkue matkustaa ehkäpä vielä asteen kovempaan testiin Vehmaisten Urheilijoiden vieraaksi. Helppo ei siis ole sarjan alkuohjelma ollut koskilaisille, mutta eipä sarjassa helppoja otteluita olekaan. Hieno, kovatasoinen ja erittäin tasainen kakkonen on saatu nyt vauhdilla käyntiin.

OTTELUN TILASTOT

TÄHDET
3 Jere Blom
2 Joni Niskavaara
1 Tomi Nurminen
Kotijoukkueen tähdet tarjosi otteluisäntä:

Valitettavasti uusi tekniikka tuotti ongelmia ja ottelutallenne jäi vajaaksi. Videolla kuitenkin kotijoukkueen yksi maali, sekä NoPS:n ulosajoon johtaneet keltaiset kortit.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *