Voittoputkessa Loiskeen kimppuun

Kauden tahmeasti aloittanut WFT hyökkää lauantaina entisen liigajoukkue Sääksjärven Loiskeen kimppuun Valkeakosken liikuntahallissa. Kotijoukkueen kurssi on ollut viime viikkoina noususuuntainen ja taskussa on voitot kahdesta edellisestä ottelusta.

Loiske on yksi Suomen futsalkenttien pioneereista ja pelannut käytännössä aina lajin pääsarjoissa, mutta päätti viime kauden jälkeen tietoisesti jatkaa alemmalla sarjatasolla. Tosin toistaiseksi joukkueelta ei ole nähty sellaista ylivoimaa, kuin yleensä ylempää kakkoseen tulleilta joukkueilta odotetaan. Loiskeen ”tilipussissa” on kaksi pistettä WFT:tä enemmän ja sillä joukkue sijoittuu sarjataulukossa neljänneksi.

Koskilaiset pääsevät tänään hyvistä asetelmista haastavaan kotiotteluun. Joukkueen henki ja sen myötä peli-ilo on palannut viime kauden tasolle, joten odotettavissa on vauhdikasta, mutta laadukasta futsalia näiden kahden joukkueen kesken.

Isompia poissaolojakaan ei valkopaidoilla ole, joten kentälle saadaan iskukykyinen kokoonpano. Valmentajat Antti Kyttälä ja Joni Kopra voivatkin siis lähteä peliin levollisin mielin hioen taktisia yksityiskohtia yhä parempaan iskuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *