WFT yskähdellen vauhtiin

Valkeakosken WFT:n kausi Länsi-Suomen futsalkakkosessa on lähtenyt hieman ailahtelevaisesti käyntiin. Avausvoittoa saatiin odottaa aina neljänteen otteluun asti, mutta sen jälkeen tahti on ollut kovempi, mutta siihenkin mahtuu notkahdus joulukuun alun kotiottelussa Fenix FT:a vastaan.

Viime lauantain joukkue matkasi Parolan Visan vieraaksi niin sanottuun kuuden pisteen otteluun. Fenix -ottelun lepsuilusta oli otettu selvästi opiksi ja vierailija oli pelissä aivan toisella asenteella, napaten arvokkaan vierasvoitin maalein 3-6.

Koskilaisten maaleista kahdesta vastasi Mikkis Latosaari ja kertaalleen verkkoja pöllyttivät Jeret Blom ja Kivinen, Onni Perolahti, sekä paluun tälle kaudelle tehnyt konkari Veli-Matti Haataja.

WFT on kivunnut sarjataulukossa kolmanneksi ja mikäli joukkue onnistuu nappaamaan täyden pistepotin tulevan lauantain kotiottelusta Ylöjärven Ilvestä vastaan, niin syyskaudesta voidaan antaa tyydyttävä arvosana.

WFT – Ylöjärven Ilves FS lauantaina 21.12.2019 kello 12.30 Valkeakosken liikuntahalli.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *