Uusi vuosikymmen vauhtiin

Joulu on vietetty ja uusi vuosi juhlittu, joten on aika potkaista vuosi 2020 käyntiin. WFT saa vuosikymmenen ensimmäisessä ottelussa vastaansa A.C. Estuadiantesin Tampereen Hervannasta.

Sarjatilanne joukkueiden välillä on kutkuttava, sillä joukkueet ovat kolmen pisteen sisällä taulukossa. WFT tosin sen kolme pistettä jäljessä, kun joukkue joutui siipirikkoisena taipumaan Ylöjärven Ilvekselle kotiottelussaan.

Nyt rivit on kuitenkin kunnossa, joten  valmentat Antti Kyttälä ja Joni Kopra pääsevät juoksuttamaan täyden pöytäkirjan terveitä miehiä kotiparketille.

Sarjaa on vielä tasan puolet jäljellä, joten paljon on vielä pelissä sarjataulukon molemmissa päissä. Oikeastaan vain Vehmaisten Urheilijat kärjessä ja Pirkkalan Jalkapalloklubi, sekä Nokian Palloseura toisessa päässä erottuvat selvästi niin sanotuista keskikastin joukkueista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *