Sarjapaikka varmistui lauantaina

Lauantaina 22.2.2020 pelattiin tämä kauden tärkein ottelu, kun WFT sai kotihallissa vastaansa Parolan Visan. Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen koskilaisten 4-3 -voittoon ja näin ollen valkopaidoille sinetöityi kakkosen paikka ensi kaudellekin kaksi kierrosta ennen sarjan päättymistä.

Helpolla ei täysi pistepotti irronnut, sillä ParVi siirtyi jo 20 sekuntin pelin jälkeen 0-1 -johtoon ja tauollekin siirryttiin vieraiden 0-2 -johdossa.

Toisen jakson alku lähti kuitenkin WFT:n osalta käyntiin toivotulla tavalla, kun Tomi Mäkelä kavensi tilanteeksi 1-2. Juuso Ollikainen toi kotijoukkueen tasoihin ja tämän jälkeen molemmat miehet osuivat vielä kertaalleen ja WFT oli turvallisessa 4-2 -johdossa.

ParVi:n takaa-ajo ylivoimalla toi joukkueen vielä maalin päähän, mutta kotijoukkue kesti loppuun asti, vaikka lähelläkin käytiin. Nuori Veeti Häätylä esitti kuitenkin huikean tuplatorjunnan pari minuuttia ennen loppua ja pelasti näin ollen kotijoukkueen tasoitustakaiskulta.

Häätylän torjunta ja ottelun kaikki maalit nähtävissä ottelukoosteessa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *