WFT:n kausi päätökseen

Futsalkakkonen 2019-20 on nyt taputeltu WFT:n osalta. Viimeinen ottelu käytiin jo tiistaina 3.3. Ylöjärven Ilveksen vieraana, mistä koskilaiset nappasivatkin maukkaan 4-9 -voiton mukaansa.

Joukkueiden toinen ottelu tällä kaudella päättyi silloinkin vierasjoukkueen voittoon, kun Ilves vei täydet kolme pistettä mennessään 0-6 -lukemin. Tässäkin mielessä tämänkertaiset pisteivät maistuivat normaalia maukkaammilta.

Ottelu Ylöjärvellä käynnistyi kotijoukkueen nopealla maalilla jo puolen minuutin jälkeen. Valkopaitojen selkä ei kuitenkaan suoristunut, vaan maaleja iskettiin tasatahtia aina 3-3 -tulokseen asti, minkä jälkeen WFT ei enää johtomahdollisuutta Ilveksellä antanut.

Tauolle mentiin 3-5 -lukemissa ja toisella jaksolla lukemat repesivät aina 4-9 asti. Ilveksen maaliverkkoa pöllyttivät Niko Uusikartano ja Juuso Salonen molemmat kolmesti, sekä Mikkis Latosaari kahdesti ja Iikka Laurila kertaalleen.

Vuoristoratamainen kausi

PJK2 – WFT oteltiin 25.1.2020 ja tuolloin WFT otti mukaansa 4-9 -voiton. WFT kipusi lopulta kolmanneksi ja pirkkalalaiset hakevat vauhtia sarjaporrasta alempaa.

WFT sijoittui sarjassa lopulta kolmanneksi, mikä on vaihtelevan kauden jälkeen on kelpo suoritus. Tälle kaudelle joukkue menetti paljon tehoja Joona Herityn ja Ville Kauppisen siirryttyä futsal -liigaan Mad Maxin riveihin. Tehottomuus ei kuitenkaan ollut kauden isoin kompastuskivi, vaan otteiden ailahtelevaisuus.

Parhaimmillaan peli kulki viime kauden malliin, mutta huonoja päiviä osui aivan liikaa matkalle. Toki sarjan voittanut Vehmaisten Urheilijat, sekä toiseksi sijoittunut AC Estudiantes olivat omalla tasollaan ja ansaitsivat täysin paikkansa.

– Tyytyväisiä voidaan kauteen ja etenkin sarjasijoitukseen olla. Joukkueessa oli läpi kauden hyvä meininki ja osallistuminen oli aktiivisti, kiittelee valmentaja Antti Kyttälä joukkuettaan.

Futsalkakkosen osalta on aika vetää happea aina ensi syksyyn, mutta pelaajia on vielä mahdollisuus nähdä parketilla Helmi cupissa, mikä pelataan lauantaina 11.4. liikuntahallissa.

– Omalta osaltani ja VaKP:n pallojaoston puolesta haluan suuresti kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja kannattajia kuluneesta kaudesta, päättää Kyttälä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *