Uusi kausi ja vähän uudet kujeet

WFT:n futsalkausi on pyörähtänyt käyntiin ja erittäin positiivisissa merkeissä, sillä kauden avauksessa Parolan Juteinikeskuksella valkopaidat nappasivat maukkaan 4-8 -voiton.

Mikään itsestäänselvyys ei täysi pistepotti ollut, sillä fyysinen kotijoukkue aloitti ottelun erittäin vahvasti ja tauolle siirryttiinkin ParVi/M:n 4-2 -johdossa.

Toisella jaksolla, ehkä hivenen kankeasti käynnistyneen koskilaiskoneiston, peli alkoi kuitenkin toimia ja tulostakin syntyi.

Ottelun tehomiehinä häärivät Ville Kauppinen 2+1, Riku Raikko 0-3, Juuso Salonen 2+0, Nico Seeck 1+1, Wiljam Valtonen 1+1, Jere Blom 1+0 ja Eemeli Puotiniemi 1+0.

Kauden alku tuli tänä vuonna ehkäpä vielä nopeammin ja yllättäen, kuin aiemmin. Koronan varjossa palloilusarjojen pelaaminen ja laatiminen on ollut luonnostaankin haastavaa, joten otteluohjelmia jouduttiin odottamaan normaali pidempään.

Onneksi kausi kuitenkin saatiin käyntiin, ja vielä toivottavampaa olisi saada se myös päätettyä suunnittellusti keväällä.

Odotuksen- ja jännityksentäyteisestä syksystä huolimatta WFT on saanut jalkeille jälleen iskukykyisen nipun, mitä on täydennetty sopivasti. Uusina joukkueeseen ovat liittyneet maalivahti Archie Alatalo ja jo ottelutilastoissa mainittu Wiljam Valtonen, jonka jalanjäljissä ovat treeneissä käyneet antamassa näyttöjä myös Oskari Kukkonen ja Onni Huvinen.

Toistaiseksi aiemmilla kausilla tehoja hyvällä tahdilla iskeneet Jarno Mattila ja Joni Niskavaara eivät ole tietään hallille löytäneet, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä päättää, että vielä yksi vuosi 😉

Seuraavan kerran WFT pelaakin kotihallissa, kun lauantaina 31.10. liikuntahalliin saapuu Sääksjärven Loiske kello 17.30 alkavaan otteluun.

Kannattajakortit ovat myynnissä tuossa ottelussa 10 € hintaan. Kortilla saa hyvän mielen lisäksi puoliaikakahvit kotiotteluissamme ja ne tarjoaa uimahallilta löytyvä Lounas-Kahvila Maukas.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *