WFT murskasi Loiskeen

Pyhäinpäivän ilta päättyi Valkeakosken liikuntahallissa ilotulitukseen, kun kotijoukkue murskasi omien kasvattiensa Mikko Herityn ja Ville Kauppisen johdolla Sääksjärven Loiskeen 13-3(8-1).

Hyvässä vireessä oli myös pysyvämmin takaisin valkopaitaan siirtynyt Nico Seeck, joka aloitti maali-iloittelun jo 18 sekunnin jälkeen.

Tämä jälkeen maaliin osuivat Ville Kauppinen ja Mikko Heritty, eikä ottelun voittajasta ollut juurikaan epäselvyyttä seitsemän minuutin jälkeen, vaikka vieraat vielä kavensivatkin 12. minuutilla tilanteeksi 3-1. Heritty kuittasi tuon maalin vain yhdeksän sekuntia myöhemmin.

Tehokolmikon lisäksi maalin makuun pääsivät Tomi Mäkelä, Tomi Nurminen, Arttu Kokkonen ja kapteeni Jere Kivinen.